NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Alexis Sanchez ponovo na meti velikog kluba, Barcelona dovodi defanzivca...

Transfer glasine: Alexis Sanchez ponovo na meti velikog kluba, Barcelona dovodi defanzivca iz Bundeslige, Luke Shaw napšta United

Transfer glasine: Alexis Sanchez ponovo na meti velikog kluba, Barcelona dovodi defanzivca iz Bundeslige, Luke Shaw napušta United! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Bayern München namjerava ponovno ući u utrkusa ostalim klubovima  kako bi potpisao Alexisa Sancheza iz Arsenala, tvrdi ESPN. Bavarska ekipa bila je povezana s čileanskim reprezentativcem ovog ljeta, ali je odustala od transfera zbog prevelike plate kojuje Sanchez tražio. Alexis je zatim izrazio želju za prelazak u Manchester City, ali ponovni interes Bayerna natjerao je Alexisa da razmisli o svojoj budućnosti.

[su_bonus]

Barcelona je identificirala Jonathana Tah kao glavnu metu za pojačavanje njihove odbrane, javlja Sport. Centralni branič Bayer Leverkusen je već neko vrijeme jedan od najtraženijih igrača u Bundesligi a privukao je interes za svoje usluge iz Premier lige, ali ga je Barca već stavila na vrh svojih želja.  Yerry Mina dugo se smatra jednim od glavnih prioriteta Barcelone, ali ga vjerojatno neće potpisati u januaru, a umjesto toga će biti usmjereni ka bivšem nogometašu Hamburga.

>> Barcelona pronašla četiri alternative za Philippe Coutinha

Manchester United je spreman dopustiti da ode na posudbu u januaru mjesecu, javlja The Sun. Engleski reprezentativni bek i dalje ostaje bez sigurnog mjesta u ekipi pod Joseom Mourinhom i spreman je napustiti klub u potrazi za minutama.

Manchester City spreman je poslati 30 milijuna funti za Southamptonovog lijevog beka Ryan Bertrand, piše The Sun. Pep Guardiola je izgubio Benjamina Mendya i spreman je dovesti  igrača kojem privikavanje na Premier ligu nije potrebnu jer tu igra cijelu svoju karijeru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!