NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal dovodi napadača svjetske klase, Ronaldo imenovao klub u kojem...

Transfer glasine: Arsenal dovodi napadača svjetske klase, Ronaldo imenovao klub u kojem želi nastaviti karijeru, Guardiola kupuje sjajnog napadača

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Dvanaest dana nakon otvorenja nogometne pijace, klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Arsenal je uspostavio kontakt s Borussiom Dortmund zbog njihovog zanimanja za Pierre-Emerick Aubameyanga, piše Telegraph. Reprezentativac Gaboan preporučen je Topnicima od strane novog čelnika skaut službe Sven Mislintata, skauta koji je Aubameyanga doveo u Dortmund 2013. godine. Malcom je također blizu potpisivanju za momčad Arsenea Wengera u transferu vrijednom 44 milijuna funti.

>> Iz PSG-a poručili Arsenalu i Unitedu koliko traže za Goncala Guedesa

Cristiano Ronaldo je svojim suigračima u Real Madridu rekao da se na ljeto želi vratiti u Manchester United, tvrdi AS. Petorostruki osvajač Ballon d’Ora nesretan je zbog neispunjenih obećanja u novom ugovoru u Madridu i želi napustiti Santiago Bernabeu na kraju sezone. 32-godišnjak, je također bio povezan s Paris Saint-Germainom kao dio razmjene u transferu koji je uključivao Neymara. Ronaldo je ranije u karijeru proveo šest uspješnih godina u Unitedu prije odlaska u Madrid 2009. godine.

[su_bonus]

Manchester City obećao je Pepu Guardioli potpisivanje novog napadača ako klub ne dovede Alexis Sancheza, prenosi Manchester Evening News. Budući da City najvjerovatnije gubi utrku za Sancheza koji eč završiti u njihovom gradskom rivalu, izvješće sugerira da će Guardiola skrenuti pozornost na Antoine Griezmann. Unatoč tome što je povezivan s Barcelonom i Manchester Unitedom, napadač Atletico Madrida već dugo je želja Guardiole koji će učiniti sve da ga dovede u klub na ljeto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!