NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal dovodi pojačanje iz Championshipa, Fekir bira između dva kluba,...

Transfer glasine: Arsenal dovodi pojačanje iz Championshipa, Fekir bira između dva kluba, Tottenham dovodi najskuplje pojačanje u historiji kluba

Zvanično je počeo ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Arsenal priprema ponudu za 22-godišnjeg napadača Hulla Jarroda Bowena, na kojeg bi mogli potrošiti 12 milijuna funti prenosi The Sun. Bowen je na radaru Topnika još od siječnja, a skauti su oduševljeni nakon što je prošle sezone za Hull zabio 22 puta. Tottenham također prati ovog igrača.

SMISLILI PLAN: Evo kako će United dobiti Fernandesa za 25 miliona eura manje nego što Sporting traži!

Arsenalu je ponuđena prilika da potpiše playmakera Lyona Nabila Fekira za svega 30 milijuna funti, navodi Mirror. Topnici su poslali ponudu za Wilfrieda Zahu, ali vjerojatno neće osigurati njegove usluge ako Crystal Palace ne odluči drastično smanjiti cijenu. Fekir se skoro preselio u Liverpool za dvostruko veću cijenu prošlo ljeto, ali je transfer propao zbog zdravstvenih problema igrača.

Očekuje se da će Tanguay Ndombele danas obaviti medicinski pregled prije rekordnog transfera od 65 milijuna funti u Tottenham, navodi Daily Mail. Nodbele je potpisao petogodišnji ugovor sa Spursima i prema kojem će godišnje zarađivati 56,5 milijuna funti, a dodatnih 8,5 milijuna bi mogao zaraditi putem bonusa u tih pet godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!