NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal dovodi zvijezdu Reala, Dortmund prodaje Sancha na zimu, Chelsea...

Transfer glasine: Arsenal dovodi zvijezdu Reala, Dortmund prodaje Sancha na zimu, Chelsea se vraća u velikom stilu

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

Arsenal je spreman napraviti velike napore kako bi postigli dogovor u siječnju za playmakera Real Madrida Jamesa Rodrigueza, prenosi El Desmarque. Kolumbijski internacionalac nema baš najbolji status na Santiago Bernabeuu, a očekuje se da će privući interes tijekom zimskog transfer roka kada ga Real odluči prodati.

DA LI OVO ZNAČI DA MBAPPE PRELAZI U REAL MADRID? Pogledajte kakvu je poruku poslao navijačima kraljevskog kluba!

Borussia Dortmund spremna je poslušati ponude za Jadon Sancho u siječnju – javlja Independent. 19-godišnjak je zakasnio na sastanak momčadi prije poraza od Barce od 3:1 u Ligi prvaka, što je drugi incident u samo dva mjeseca. Sancho se nada da će uspjeti promjeniti klub novoj godini, a Manchester United, Man City, Liverpool i Real Madrid pomno prate njegovu situaciju.

Krilo Fiorentine Federico Chiesa nalazi se na listi želja Liverpoola – navodi La Nazione. Smatra se da je Jurgen Klopp veliki ljubitelj 22-godišnjaka, a Redsi su sada odlučili poslati ponudu za njegove usluge od sljedeće godine. Chiesa je postigao dva gola i dvije asistencije u 12 kola Serie A za Fiorentinu ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!