NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal kupuje Brazilca iz Barce, PSG ponudi Neymara još jednom...

Transfer glasine: Arsenal kupuje Brazilca iz Barce, PSG ponudi Neymara još jednom gigantu, Milan napokon dovodi veliko pojačanje

Prije nekoliko dana počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

NEYMAR NAMJERAVA PRISILITI

Arsenal priprema ponudu za krilnog nogometaša Barcelone, Malcoma. Sport tvrdi kako su iz Londona spremni dovesti Brazilca na posudbu nakon njegove tek jedne sezone na Camp Nou. Topnici si ne mogu priuštiti kupnju bivše zvijezde Bordeauxa, ali su spremni kupiti ga sljedećeg ljeta ako zadovolji na Emiratesu.

JOSE MOURINHO ODRŽAO PREGOVORE: Evo koju nacionalnu momčad bi mogao voditi od srpnja!

Paris Saint-Germain ponudio je Realu priliku da potpiše Neymara ovog ljeta, prenosi Marca. Španjolski giganti bili su ranije povezani s brazilskim napadačem, dok je i Barcelona potvrdila da ga žele vratiti na Camp Nou. PSG ga radije ne bi vratio Barci ovog ljeta, ali su također spremni i izgubiti na brazilskoj zvijezdi, koji je i sam odlučio napustiti francusku prijestolnicu.

Milan je zainteresiran za veznjaka Benfice Gedsona Fernandesa, te se raspitivao o njegovoj potencijalnoj cijeni, navodi Gianlucadimarzio.com. Nekadašnji giganti iz Serie A kontaktirali su agenta dvadesetogodišnjaka u petak i dobili su odgovor da ga Benfica procijenjuje na 30 milijuna eura plus dodatni bonusi u budućnosti. Milan sada mora odlučiti želi li potrošiti toliko na još jednog veznjaka ili pojačati zadnju liniju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!