NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal kupuje fantastičnog Belgijanca, PSG i Tottenham ne odustaju od...

Transfer glasine: Arsenal kupuje fantastičnog Belgijanca, PSG i Tottenham ne odustaju od igrača Juventusa, Ramos otvoreno pozvao Pogbu u klub

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

obrt u slučaju Ramos

Arsenal bi mogao ponoviti pokušaj potpisivanja njihove dugoročne mete Yannicka Carrasca, prenosi Sun. Mediji u Italiji povezivali su njegov klub, kineskog prvoligaša ekipu Daliana Yifanga, s transferom nogometaša Napolija Dries Mertensa – što znači da bi Carrascu mogao biti dopušten odlazak iz kluba.

SENZACIONALAC POVRATAK U NOGOMET: Arsene Wenger preuzima novi klub – ako se njihova loša forma nastavi – zamijenit će legendu!

Paris Saint-Germain i Tottenham trebali bi u siječnju voditi u bitku za napadača Juventusa Paula Dybale, objavio je Tuttosport. Smatra se da 25-godišnji argentinski internacionalac nije u planovima Maurizio Sarrija, a mogao bi napustiti klub ako ne dobije priliku za igru.

Zinedine Zidane navodno je pokušavao dovesti veznjaka Manchester Uniteda tijekom cijelog ljeta, ali za sada je on ipak ostao na Old Traffordu. “Mislim da će Real Madrid uvijek imati otvorena vrata za dobre igrače poput njega”, rekao je Ramos za Expres. “Za mene je Pogba jedan od vhunskih igrača. Mislim da on donosi prevagu u timu. Ima veliki napadački utjecaj i nevjerojatnu fizičku snagu.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!