NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal kupuje u Atleticu, Leipzig želi igrača Chelseaja, još jedan...

Transfer glasine: Arsenal kupuje u Atleticu, Leipzig želi igrača Chelseaja, još jedan velikan u trci za Eriksena

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

ERIKSEN IPAK ODLAZI

Arsenal predvodi utrku za krilnog napadača Atletico Madrida Thomasa Lemara, tvrdi Marca. Francuski internacionalac višak je u španjolskoj prijestolnici, a izlazna vrata su mu otvorena do kraja zimskog transfer roka. Lemar je ove sezone nastupio u 21 utakmici u svim natjecanjima za Atletico.

Defanzivac Chelseaja Andreas Christensen pojavio se kao meta RB Leipziga, prenosi Bild. Danski centralni branič već je neko vrijeme povezana s oslaskom sa Stamford Bridgea i mogao bi se vratiti u Bundesligu – gdje je prethodno proveo vrijeme na posudbi u Borussiji Monchengladbach.

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Barcelona je kontaktirala Tottenham kako bi se raspitala o Christianu Eriksenu, prenosi Sky Sports. Ofanzivni veznjak blizu je priključenja Interu ovog mjeseca, a izvješćuje se da se sastao s predsjednikom Spursa Danielom Levyjem kako bi ga uvjerio da mu dopusti da se pridruži ekipi sa San Sira. No, Barca se raspitala o njegovoj dostupnosti i mogla bi također poslati ponudu ovog mjeseca.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!