NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal kupuje u Leipzigu, velikani vode bitku za Maddisona, odbijena...

Transfer glasine: Arsenal kupuje u Leipzigu, velikani vode bitku za Maddisona, odbijena ponuda Bayerna od 90 miliona eura

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

BAYERN OSLABLJEN

U nastojanju da riješi svoja obrambena pitanja, Arsenal je svoju pozornost usmjerio na Dayota Upamecana. Mirror tvrdi da je Unai Emery poslao skaute da prate 20-godišnjaka iz RB Leipziga, koji bi mogao biti jeftinija alternativa od igrača Barcelone Samuela Umtitia.

Černobilj i nogomet, dan kada je sve stalo: Ovako danas izgleda lokalni stadion!

Manchester City, Manchester United, Liverpool i Tottenham su spremni za borbu oko veznjaka Leicester Cityja Jamesa Maddisona, prenosi Daily Star. 22-godišnjak je impresionirao u svojoj prvoj sezoni s Lisicama, pridruživši se klubu iz Norwich Cityja prošlog ljeta u transferu vrijednom 20 milijuna funti.

Bayer Leverkusen odbio je ponudu od 90 milijuna eura od Bayerna iz Münchena za najboljeg veznjaka kluba Kai Havertza, prenosi TZ. Havertz se pojavio kao jedna od najvećih perspektiva u Europi, a 19-godišnjakinja je prošle sezone zabio čak 17 puta u Bundesligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!