NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal za ljetni transfer rok na raspolaganju ima bizarnu sumu,...

Transfer glasine: Arsenal za ljetni transfer rok na raspolaganju ima bizarnu sumu, Inter ovim transferom šokira javnost u Italiji, Ronaldo želi bivšeg suigrača u Juventusu

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Menadžer Arsenala Unai Emery morat će se snalaziti na ljeto s budžetom od samo 40 milijuna funti, navodi Mirror. Španjolcu je bilo dopušteno dovoditi igrače na posudbu tijekom zimskog transfer roka a slična situacija ga očekuje i na ljeto s obzirom na cijene nogometaša danas.

EDEN HAZARD PRIZNAO: Belgijanac donio odluku o svojoj budućnosti u Chelseaju!

Inter nastavlja pratiti situaciju oko Paula Dybale u Juventusu, tvrdi Tuttosport. Nerazzurri su bili zainteresirani za dovođenje Argentinca u prošlosti i pokušat će ga dovesti ako u Torinuz dopuste odlazak ovog 25-godišnjaka.

Cristiano Ronaldo pokušava nagovoriti Jamesa Rodrigueza na preseljenje u Juventus, javlja Marca. Oni su ranije igrali zajedno u Real Madridu a Juventus će ga vjerovatno moći dovesti s obzirom da mu ističe dvogodišnja pozajmica u Njemačkoj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!