NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Atletico Madrid vraća "odbjeglog sina", Liverpool kupuje igrača Liverpoola, Arsenal...

Transfer glasine: Atletico Madrid vraća “odbjeglog sina”, Liverpool kupuje igrača Liverpoola, Arsenal dovodi igrača Porta

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Atletico Madrid će pokušati da dovede Thibaut Courtois nazad u klub iz Chelseaja ako Jan Oblak izrazi želju za odlaskom idućeg ljeta, javljaAS. Belgijski vratar u prošlosti je proveo tri godine na posudbi u Atleticu, a bio je jedan od ključnih igrača kluba kada je Atletico osvojio La ligu 2014. godine.  Ugovor sa klubom sa Stamford Bridga mu važi do jula 2019. godine.

>> Evo šta je Buffon odgovorio na dirljivu izjavu Rakitića

Liverpool se nada kako će uspjeti ubjediti velikog talenta Manchester Cityja Javaira Dilrosuna, da se pridruži ekipi Jurgena Kloppa, javlja ESPN. City se nada kako će uspjeti zadržati 19-godišnjaka u klubu, nakon što su ovog ljeta pretrpjeli još jedan gubitak odlaskom  Jadona Sanchua u Borussiju Dortmund. Za Sanchua su još zainteresovani  Juventus, RB Leipzig i Valencia.

[su_bonus]

Manchester United i Arsenal prate veznog igrača Porta Danila Pereiru, javlja engleski The Sun. Oba su kluba poslala skaute koji su već dugo vremena pratili osvajača Evropskog prvenstva sa Porugalom prošle godine. Kako javljaju portugalski mediji veće šanse za njegov potpis ima Arsenal koji igraču može ponuditi sigurne minute na terenu, dok bi se u United moram boriti za svoje mjesto u ekipi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!