NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Atletico predstavlja najskuplje pojačanje u historiji kluba, Lukaku na putu...

Transfer glasine: Atletico predstavlja najskuplje pojačanje u historiji kluba, Lukaku na putu za Italiju, Milan kupuje igrača Reala

Uskoro počinje ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko vewlikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Napadač Manchester Uniteda Romelu Lukaku će svoju karijeru nastaviti u Italiji nakon što je dogovorio ugovor s Interom vrijedan 180,000 na tjedan a United će inkasirati 75 milijuna funti, javlja The Sun. Belgijski internacionalac zasigurno nikada nije dostigao svoj puni potencijal u Unitedu i dugo je bio povezan s odlaskom iz kluba.

CIJENA DOGOVORENA: Liverpool dobio zeleno svjetlo da potpiše zvijezdu Barcelone za 94 milijuna funti! – on želi ovaj transfer!

Rasprava o budućnosti Dani Ceballosa će biti vođena ovih dana u Madridu jer AC Milan želi da dovde mladog veznjaka, javlja Calcio Mercato. Ekipa iz Serie A zainteresirana je za dovođenje Ceballosa u Italiju, a Zinedine Zidane će vjerojatno prodati 22-godišnjaka, jer za njega nema mjesta u ekipi.

Očekuje se kako će Atletico Madrid objaviti prezentaciju Joao Felixaa u  četvrtak, prenosi Marca. Mladi Poretugalac je u utorak obavio ljekarske preglede, a u srijedu je navodno potpisao službeni ugovor. Felix će se pridružiti Atleticu iz Benfice, nakon što je nedavno osvojio državno prvenstvo Portugala.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!