NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Atletiko kupuje novog vrhunskog napadača, poznati detalji razmjene Pjanić -...

Transfer glasine: Atletiko kupuje novog vrhunskog napadača, poznati detalji razmjene Pjanić – Arthur, United uskoro završava veliki transfer

Prvenstva u najjačim ligama igraju se punom parom u vrijeme kada su obično transfer glasine bile u centru pažnje. Nijemci već privode prvenstvo kraju, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige tek zahuktavaju. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

transfer Miralema Pjanića

Atletico Madrid je stupio u kontakt s predstavnicima Napolijevog napadača Arkadiusza Milika – javlja Calcio Mercato. Juventus je također povezan s transferom za 26-godišnjaka, koji se trenutno procjenjuje na oko 40 milijuna eura. Napoli bi radije prodao stranoj ekipi, a Atletico bi mogao poslati službenu ponudu kada se tržište ponovno otvori.

Juventus će uskoro završiti transfer Arthura jer je zvijezda Barcelone viđena u Torinu na ljekarskim pregledima. Arthur će se pridružiti Juveu, dok će Miralem Pjanić krenuti u drugom smjeru prema Camp Nou. Sporazum između klubova nije klasična zamjena: Arthur je prešao u Serie A u transferu od 70 milijuna eura, a Pjanić je krenuo drugim putem uz naknadu od 60 milijuna eura – tako su Katalonci ostvarili ukupni profit od 10 milijuna eura.

Manchester United korak je bliže potpisivanju Jacka Grealisha, prenosi Express. Zvijezda Aston Vile traži kuću na sjeverozapadu Engleske, i samo je pitanje vremena kada će Crveni đavoli i zvanično objaviti transfer koji bi trebao biti vrijedan između 60 i 70 miliona eura.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!