NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Aubameyang napušta Arsenal, Bayern počeo pregovore sa nizozemskim bekom, Barca...

Transfer glasine: Aubameyang napušta Arsenal, Bayern počeo pregovore sa nizozemskim bekom, Barca nudi veznjaka za Lautaro Martineza

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

nevjerovatan promašaj Aubameyanga

Pierre-Emerick Aubameyang učinit će sve što može kako bi mu se ostvario prelazak u Barcelonu ovog ljeta, izvještava Sport. Napadač Arsenala javno je izjavio kako je sretan na stadionu Emirates, ali mediji u Španiji tvrde da Barca računa kako će ovo ljeto definitivno kupiti Gabonca.

(FOTO) Ronaldinha posjetio prijatelj u zatvoru: “Tužan je. Nadam se da će uskoro moći izaći.”

Sergino Dest objasnio je svoj nedavni posjet Allianz Areni usred glasina da bi branič reprezentacije SAD-a mogao potpisati za Bayern. Dest je bio u publici tijekom Bayernove pobjede nad Hoffenheimom u februaru, i čini se kako je transfer samo pitanje vremena. Bavarci su još prošlo ljeto skoro kupili Desta.

Barcelona je spremna iskoristiti Artura Vidala kao dodatak u transferu nogometaša Intera Lautara Martineza, prenosi Sport. Martinez je kontinuirano povezan s Camp Nouom nakon sjajnih partija koje pruža u Serie A dok je Barci hitno potrebna nova krv u napadu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!