NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bale i James definitvno napuštaju Real, poznata sudbina Milota Rashice,...

Transfer glasine: Bale i James definitvno napuštaju Real, poznata sudbina Milota Rashice, Chelsea sakuplja novac za veliko pojačanje

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Gareth Bale pod

 

Odlazak Balea iz Real Madrida u besplatnom transferu mogao bi biti jedna od posljedica koronavirusa na španjolski nogomet, izvještava Daily Mail. Internacional iz Walesa ulazi u posljednju godinu svog ugovora u Madridu, a i trenutno je u potrazi za klubom koji bi mogao ispuniti iste uslove koje ima u Madridu. Budući da će se Real ove godine suočiti s velikim financijskim nedostatkom zbog prekida sezone, oni će možda odlučiti da je dopuštanje Baleu i Jamesu Rodriguezu da napuste klub bez odštete što najučinkovitiji način da smanje njihove plaće.

Lionel Messi imenovao pet najboljih igrača u svijetu nogometa, bez njega i Ronalda

Lider Premier lige ekipa Liverpoola bila je vrlo blizu potpisa Milota Rashice, ali njihov interes za zvijezdu Werder Bremena je izblijedio, tvrdi Sky Sports. Kosovski internacionalac prethodno je bio povezan s prelaskom Anfieldom  a među onima koji se navodno zanimaju za njegov potpis navodno su još Aston Vila, Brighton i West Ham.

Chelsea se nada da će zaraditi oko 80 milijuna funti na ljeto prodajući Bakayoka i Alvara Moratu, javlja Express. Oba igrača su ove sezone na posudbi, a Plavci ih se žele trajno riješiti kako bi prikupili dovoljno sredstava za potpisivanje zvijezde Borussije Dortmund, Jadona Sancha.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!