NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca želi nogometaša Uniteda, mladi Rumun pravi iznenađujući transfer, Juve...

Transfer glasine: Barca želi nogometaša Uniteda, mladi Rumun pravi iznenađujući transfer, Juve spremio ugovor za napadača

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

George Puscas blizu je napuštanja Readinga, navodi Ajansspor. Unatoč tome što se napadač tek pridružio klubu ovog ljeta, njegova forma u Championshipu privukla je zanimanje turskog tima Fenerbahcea. Nedavno su ga skauti pratili na meču Rumunije sa Španijom te su ostali oduševljeni njegovim sposobnostima.

LEGENDA MANCHESTER CITYJA ODLAZI NA KRAJU SEZONE: Nakon 10. godina u klubu – odlučio je ne produžiti ugovor na ljeto sljedeće godine!

Tinejdžeru kojem je do kraja ugovora ostalo još samo godinu dana privukao je interes katalonskih divova. Barcelona je pokazala interes za tinejdžera iz Uniteda Angela Gomesa, javlja Manchester Evening News. 19-godišnjak je u pregovorima s Crvenim đavolima, ali kako sada stvari stoje, oni neće pronaći zajednički jezik.

Juventus bi mogao Gonzalo Higuianu ponuditi novi ugovor nakon odličnog početka sezone. Budućnost Argentinca u Juventusu prošle sezone se činila neizvjesnom nakon što je posuđen AC Milanu i Chelseaju, ali imenovanje Maurizia Sarrija za glavnog trenera otvorilo mu je novu šansu koju je Argentinac iskoristio.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!