NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona pristala platiti 65 miliona eura, Aaron Ramsey ide u...

Transfer glasine: Barcelona pristala platiti 65 miliona eura, Aaron Ramsey ide u Pariz, Dortmund šalje ponudu za nogometaša Boce

Svega nekoliko dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Frenkie De Jong navodno jje sve dogovorio sa ekipom Barcelone! Frenkie bi trebao potpisati 5-ogodišnji ugovor, a Ajax bi od transfera trebao zaraditi €65m! Barceona je tako u utrci za veznog nogometaša Holandije pretekla Bayern i PSG.

SRAMOTAN UČINAK PROTIV LIVERPOOLA: Aubameyanga ismijava cijela nogometna javnost, a evo zbog čega!

Aaron Ramsey je najbliži odlasku u ekipu PSG-a jer je postalo jasno da neće produžiti ugovor u Arsenalu. Za njegove usluge borile su se još ekipe Uniteda, Milana, Intera, Juventusa, Bayerna no najbolju ponudu je dao PSG tako da ce Velšanin već ove zime vjerojatno otići u PSG!

Ekipa Borussie Dortmund poslala je ponudu od 12 milijuna eura za braniča Boca Juniorsa Leonarda Balerdija, javlja Bild. Ovaj 19-godišnjak je standardan u startnoj postavi Boce u posljednjih nekoliko mjeseci, nakon što je u avgustu debitirao za klub.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!