NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona pronašla novog napadača u glavnom gradu Španije, Real Madrid...

Transfer glasine: Barcelona pronašla novog napadača u glavnom gradu Španije, Real Madrid dovodi zamjenu za Balea iz Valencije, Liverpool i Juve u borbi za mladog Izraelca

Transfer glasine: Barcelona pronašla novog napadača u glavnom gradu Španije, Real Madrid dovodi zamjenu za Balea iz Valencije, Liverpool i Juve u borbi za mladog Izraelca! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Barcelona je spremna krenuti po Antoine Griezmanna sljedećeg ljeta i spremni su platiti 100 milijuna eura za napadača Atletico Madrida i jednog od najboljih nogometaša u La ligi, izvještava Mundo Deportivo.
Francuz je već upoznat sa zanimanjem Barcelone, i ne bi imao ništa protiv da se priključi katalonskom gigantu, a mediji u Francuskoj ovaj transfer vide kao vrlo realnu opciju te su ga nazvali “Operacija Griezmann”.

>> Duh SP 1970. u Rusiji: EVO KAKO ĆE IZGLEDATI LOPTA KOJOM ĆE SE IGRATI SP! (FOTO)

Cristiano Ronaldo spreman prihvatiti odlazak Garetha Balea iz Real Madrida ukoliko Real dovede zamjenu za njega u vidu Gonçalo Guedesa ajavlja Don Balon. Ronaldo je umoran od stalnih ozljeda Balea i navodno je rekao predsjedniku Madrida Florentinu Perezu da mora prodati Balea i potražiti zamjenu za njega Ronaldo je klbu predložio kupovinu mladog Portugalca Guedesa, koji je trenutno na posudbi u Valenciji iz PSG-a.

[su_bonus]

Guedes i Ronaldo dijele istog agenta: ultra moćnog Jorge Mendesa, koji je Guedesu omogućio transfer iz Benfice u PSG za 30 milijuna eura u januaru 2017. godine.

Liverpool se je uključio u borbu sa Juventusom za potpisivanje mlade izraelske zvijezde Manora Solomona, izvještava Tuttosport.
18-godišnji napadač, otkriće je ove godine u Izraelu, a pažnju na sebe je privukao sjajnim partijama za Maccabi Petah Tikvu, potičući Jurgen Klopp da je već pošalje ponudu od 5 milijuna eura za njegove usluge.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!