NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona pronašla zamjenu za Suareza, Cavani pravi iznenađujući transfer, Atletico...

Transfer glasine: Barcelona pronašla zamjenu za Suareza, Cavani pravi iznenađujući transfer, Atletico kupuje mladog Brazilca

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

CAVANI NAPUŠTA PSG

Lautaro Martinez postao je glavni kandidat Barcelone koji bi mogao zamijeniti Luisa Suareza, prenosi Mundo Deportivo. 22-godišnjak je ove sezone impresionirao sa sedam golova u 13 utakmica i uvjerio katalonsku ekipu da bi se mogao lako uklopiti u njihov tim. No, Argentinca traži i Manchester United, koji želi pojačati svoj napad.

DVA IGRAČA PRODAJU – DVA KUPUJU: Inter pravi ključne izmjene u siječnju – Conte pojačava svoju momčad!

Flamengo razmatra mogućnost potpisivanja napadača Paris Saint-Germaina Edinsona Cavanija na ljeto, objavio je Brazilski ESPN. Cavanijev ugovor kod francuskih prvaka ističe na ljeto i već duže vremena se spominje kako će Urugvajac napustiti klub. Kao mogući klubovi ponuđeni su mu i neke ekipe iz MLS-a, uključujući i tek osnovani Inter Miami.

Atletico Madrid želi osigurati potpis brazilskog tinejdžera Reiniera Isusa Carvalha, piše AS. 17-godišnja zvijezda Flamenga debitovao je u ovoj sezoni za klub i već je privuko paožnju na sebe sa nekoliko vrhunskih partija. Real Madrid je također već od ranije zainteresiran za ovog igrača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!