NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona spremna za veliki transfer, Smalling se vraća u Englesku...

Transfer glasine: Barcelona spremna za veliki transfer, Smalling se vraća u Englesku ali u London, Real kupuje jednog od ova tri napadača

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Barcelona je spremna poslati veliku ponudu na ljeto za kapetana Arsenala Pierrea-Emericka Aubameyanga, prenosi Express. Topnici žele da Aubameyang potpiše novi ugovor, ali će teško zadržati napadača iz Gabona ako se ne kvalifikuju u Ligu prvaka. Neuspjeh u kvalifikacijama povećao bi financijski pritisak na klub, s tim da je Aubameyang jedan od onih koji bi mogli napraviti balans svojim odlaskom. Barca je sigurna da zbog činjenice da će igrati u Ligi prvaka, mogu namamaiti Gabonca na Camp Nou.

Klopp nakon poraza od Watforda: Nismo bili dovoljno dobri

Tottenham je spreman pokvariti planove Romi i dovesti Chrisa Smallinga ovog ljeta, javlja Express. Smalling je ove sezone impresionirao u RImu, a talijanski klub želi da posudbu pretvori u trajni otkup a pregovori između ova dva kluba već su vođeni. Međutim, Tottenham je također zainteresiran za engleskog defanzivca i također su spremni da ponude više novca od Rome.

Erling Braut Haaland, Timo Werner i Lautaro Martinez su tri napadača koji se nalaze na vrhu liste želja Real Madrida, prenosi Marca. Španjolski divovi žele na ljeto uložiti u poziciju napadača i zasigurno će dovesti nekog od ova tri napadača, ali nijedan od njih neće biti jeftin.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!