NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern ima pakleni plan za ljeto, Zidane postavio uslove Chelseaju,...

Transfer glasine: Bayern ima pakleni plan za ljeto, Zidane postavio uslove Chelseaju, agent Icardia otkrio gdje nastavlja karijeru

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

ZIDANE SE SVETI

Bayern Munich priprema veliku ponudu za Paula Dybalu, javlja Tuttomercato. Karl Heniz-Rummenigge je rekao da je veliki fan argentinske zvijezde, koja se već nekoliko tjedana dovodi u vezu s odlaskom iz Juventusa. Inter i Liverpoolu se također zanimaju za sjajnog napadača koji ima važeći ugovor s Juventusom do 2022. godine.

Alexis Sanchez otkrio u čemu je bio problem sa Mourinhom

Zinedine Zidane je spreman postati novi menadžer Chelseaja – ali samo ako mu obećaaju proračun za transfere od 200 milijuna funti i zadrže Eden Hazarda u klubu, javlja The Sun. Francuz je ostao bez posla jer je napustio klupu Real Madrida krajem prošle sezone a u Chelseaju u njemu vide odličnu zamjenu za Sarrija.

Supruga i agentica Mauro Icardia, Wanda Nara inzistira na tome da ne postoji plan da napadač napusti Inter. Icardi je nedavno ostao bez kapitenske trake te je posljednje dvije utakmice kluba bio izvan sastava, ali Nara kaže kako se nada da će ponovno igrati za klub koji mu je u srcu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!