NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern ima spremno pojačanje za ljeto, Real završava još jedan...

Transfer glasine: Bayern ima spremno pojačanje za ljeto, Real završava još jedan transfer, Milan kupuje u Juventusu

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Bayern München ostaje uvjeren da će ovog ljeta potpisati Leroy Sanea, tvrdi Sky Sport u Njemačkoj. Njemački divovi bili su prošlo ljeto povezani s krilnim igračem, ali odlučili su se zbog njegove ozljedesačekati do ljeta za novu ponudu. Iako glasine u Engleskoj javljaju kako bi mogao produžiti ugovor s Manchester Cityjem, Bayern je siguran da će ga moći dovući natrag u njegovu domovinu na kraju sezone.

Real Madrid je blizu potpisa 17-godišnjeg Reiniera iz Flamenga, javlja AS. Veznjak je napustio reprezentaciju Brazila u uzrastu do 23 godine kako bi se sastao sa španjolskim velikanima u glavnom gradu Španije. Real treba sačekati da nogometaš npuni 18 godina da bi ga mogli potpisati, što će se desiti u nedjelju.

AC Milan zainteresiran je za transfer veznjaka Juventusa Emrea Cana, prenosi Sport Mediaset. Budućnost Cana u Torinu dovedena je u pitanje otkako je u sebptembru izostavljen s popis igrača Juventusa za Ligu prvaka. S obzirom da želi da putuje s Njemačkom na Euro 2020, Can se nada da će uspjeti postići dogovor o posudbi u Milan.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!