NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern kvari planove Unitedu, Inter kupuje mladog Nijemca, Aleksandar Mitrović...

Transfer glasine: Bayern kvari planove Unitedu, Inter kupuje mladog Nijemca, Aleksandar Mitrović od naredne sezone u Premier ligi?

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Inter prati situaciju Benjamina Henricsa u Monaku, javlja Calciomercato. 23-godišnji njemački internacionalac je na radaru talijanske ekipe od vremena dok je bio u ekipi Leverkusena, ali je na kraju prešao u Francusku 2018. godine. Sjajnim igrama ove sezone ponovo je privukao pozornost Intera.

Dinamo Zagreb pronašao nasljednika Nenada Bjelice: Evo tko preuzima najveći klub u Hrvatskoj!

Legenda Bayerna iz Münchena Lothar Matthaus vjeruje da bi Jadon Sancho trebao odbiti Manchester United i umjesto njega preći u Bavarsku, piše Manchester Evening News. Igrač Borussije Dortmund povezan je s povratkom u Englesku a United  je jedan od klubova na čelu utrke za njegovim potpisom. Međutim, Matthaus smatra da bi Sancho trebao ostati u Njemačkoj i slijediti stope Roberta Lewandowskog, Marija Gotzea i Matsa Hummelsa koji su zamjenili Dortmund za München.

West Bromwich Albion mogao bi poslati transfer za napadača Fulhama Aleksandra Mitrovića, prenosi Birmingham Mail. Ako se West Bromwich plasira u Prmier ligu, a Fulhamu to ne pođe za rukom, transfer će biti više nego izvjesan. Mitrović ove sezone ima 23 gola i jednu asistenciju u 34 nastupa na svom kontu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!