NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern nudi veliku zvijezdu u zamjenu za Sanea ili Dembelea,...

Transfer glasine: Bayern nudi veliku zvijezdu u zamjenu za Sanea ili Dembelea, Juve kupuje u Tottenhamu, United troši 70 miliona na veznjaka

Početkom mjeseca počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Juventus je u pole-poziciji za potpis lijevog beka Tottenhama Dannyja Rosea, piše Mirror. Nakon odlaska Kierana Trippiera u Atletico Madrid, Roseu je rečeno da može napustiti klub a u zadnje vrijeme interes je pokazao i Juventus. Paris Saint-Germain, Schalke i Newcastle nalaze se među listom klubova povezanih s 29-godišnjakom, koji se u pridružio Spursima davne 2007. godine.

Manchester United kreće naprijed u pregovorima za zvijezdu Lillea Nicolasa Pepea, piše The Times. 24-godišnji reprezentativac Obale Slomovač je otkriće u posljednje dvije sezone u Lileu, postigavši ukupno 37 golova i upisavši 17 asistencija u svim natjecanjima za francusku Ekipu. United je jedan od nekoliko klubova zainteresiranih za Pepe, te bi uskoro mogli pretvoriti njihov interes u konkretnu ponudu.

Bayern München ponudio je defanzivca Davidu Alabu Manchester Cityu i Barceloni kao doio transfera u pokušaju potpisivanja Leroy Sanea ili Ousmanea Dembelea, izvještava Mundo Deportivo. 27-godišnji Austrijanac, kojeg Pep Guardiola obožava još od provedenog vremena u Bayernu, nije  voljan potpisati produžetak ugovora koji istječe 2021. godine, tako da ekipa iz Bundeslige želi unovčiti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!