NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern priprema transfer spektakl, United i Arsenal se bore za...

Transfer glasine: Bayern priprema transfer spektakl, United i Arsenal se bore za sjajnog veznjaka, Balotelli se vraća u Englesku

Prije nekoliko dana počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

BAYERN OSLABLJEN

Bayern München još uvijek nije odustao od nogometaša Manchester Citya Leroy Sana, javlja Evening standard. Danas se 23-godišnjak vraća s odmora, a u Cityu se nadaju kako će produžiti njegov ugovor dok ga Bayern očajnički želi dovesti u svoje redove. Nakon odlaska Franck Riberyja i Arjana Robbena, Bayern traži kvalitetnu zamjenu i za očekivati je da do kraj aroka neće odustati od reprezentativca Njemačke.

TENZIJE NE PRESTAJU: Iz PSG-a poručili kako će poduzeti mjere protiv Neymara, a evo i zbog čega!

Manchester United, Arsenal i Leicester City su se raspitivali za kupovinu Mario Lemine iz Southamptona, piše Daily Mail. Reprezentativac Gabona pridružio se “Svecima” iz Juventusa za klubski transfer rekord od 15,4 milijuna funti, ali ozljede i nedostatak konstantne forme značili su da veznjak nije uspio impresionirati na stadionu St. Mary.

West Hamu su ponudili priliku da dovedu Mario Balotellija, iako menadžer Manuel Pellegrini baš i nije pretjerano zainteresiran za talijanskog reprezentativca, navodi Telegraph. Čekićari čekaju na Celtu i odgovor Maxija Gomeza, koji ipak želi nastupati u Ligi prvaka što mu mogu osigurati u Valenciji, ali ekipa iz Londona mu nudi veća primanja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!