NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern prodaje Alabu, Kante na izlaznim vratima Chelseaja, Inter kupuje...

Transfer glasine: Bayern prodaje Alabu, Kante na izlaznim vratima Chelseaja, Inter kupuje igrača Barcelone

Prvenstva u najjačim ligama trebaju da se nastave svaki čas. Nijemci već igraju punom parom, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige vraćaju u narednom mjesecu. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Alaba odgovorio na šepkulacije o njegovom odlasku u Manchester City

Bayern München otvoren je za prodaju Davida Alabe kad započne ljetni transfer roka – javlja The Telegraph. Njemački prvaci žele odlučiti o sudbini austrijskog defanzivca prije nego što on postane slobodni agent sljedeće godine. LIverpool, Manchester United, Manchester City i Paris Saint-Germain povezani su s Alabom, koji će koštati oko 50 milijuna eura.

Inter će uspjeti da dovede Juniora Firpa iz Barcelone, ali se neće ispuniti želja Antonio Contea da potpiše Artura Vidala, javlja Tuttosport. Kupovina defanzivnog beka predstavljala bi dobru investiciju ako ga Nerazzurri budi mogli osigurati za 20 milijuna eura jer bi u dobi od 23 godine imao vrijednost buduće prodaje.

Chelsea je spreman prodati N’Golo Kante kako bi prikupio sredstva za nove transfere – piše The Timesu. Bluesi su ove godine već kupili Hakima Ziyecha i Tima Wernera, ali Frank Lampard se još uvijek nada da će uspjeti da dovede barem jednu od dvije transfer mete, Havertza ili nekog od golmana.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!