NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern pronašao fenomenalnu zamjenu za Kovača, Milner bi mogao napustiti...

Transfer glasine: Bayern pronašao fenomenalnu zamjenu za Kovača, Milner bi mogao napustiti Liverpool, Atletico kupuje u Serie A

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Niko Kovač dovodi

Bayern München identificirao je Mauricio Pochettino kao potencijalnog kandidata za zamjenu Nike Kovača, piše Sport1. Kovač se našao pod pritiskom zbog lošeg početka sezone u Bayernu, a klub navodno razmišlja o njegovom otkazu. Sportski direktor Hasan Salihamidžić je odabrao Pochettino kao čovjeka koji će zauzeti njegovo mjesto, iako je šef Ajaxa Erik ten Hag druga opcija.

LIVERPOOL DOVODI KONKURENCIJU ZA SALAHA: Sa Dortmundom se bore za potpis krilnog igrača iz La Lige!

James Milner priznao je da bi bilo „nevjerojatno” ponovno igrati za Leeds United prije nego što se povuče. 33-godišnjak Liverpoola je u posljednjoj godini ugovora s Liverpoolom, ali je u pregovorima s Redsima oko novog dogovora. Milner je Leedsa prodao 2004. godine tijekom financijskih poteškoća ekipe sa Elland Roada.

Atletico Madrid planira u januaru poslati ponudu za Napolijeva lijevog beka Faouzija Ghoulama, objavio je Mundo Deportivo. 28-godišnji alžirski internacionalac proveo je pet godina u ekipi iz Serie A, ali je ove sezone izgubio mjesto u prvoj postavi. Navodno je spreman napustiti Napoli, a Diego Simeone je zainteresiran za njegovo potpisivanje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!