NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern želi defanzivca Citya, Skriniar na putu za Englesku, Haaland...

Transfer glasine: Bayern želi defanzivca Citya, Skriniar na putu za Englesku, Haaland otkrio kojeg velikana je odbio zbog Dortmunda

Transfer rok je uveliko započeo i vće smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer roka, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

skriniar barcelona

Bayern München želi potpisati braniča Manchester Citya Joaoa Cancela, te su spremni odustati od Lukasa Klostermanna iz RB Leipzig, javlja TZ. Vjeruje se da su njemački divovi kontaktirali City zbog mogućeg posla o posudbi Cancela, iako bi prvaci Premier lige radije da ga prodaju. Valencia je također izrazila želju za defanzivca, koji je prošlog ljeta na stadion Etihada prešao iz Juventusa.

Arsenal krade pojačanje od Manchester Uniteda: On će biti zamjena za Mesut Ozila i platit će ga 80 milijuna funti!

Manchester City razmatra slanje ponude za defanzivca Intera Milana Skriniara, navodi Mirror. Prvaci Premier lige tragaju za obrambenim pojačanjem nakon što su se borili us velikim poblemima u defanzivi u nedostatku ozlijeđenog Aymeric Laportea tijekom prve polovine sezone.

Erling Haaland otkrio je razlog svog prelaska u Borussiju Dortmund bez obzira što je imao ponudu Manchester United. “Crveni vragovi” smatrani su pretendentom za dovođenje napadača zbog povezanosti Ole Gunnara Solskjaera s Norvežanom, ali Haaland kaže da je Dortmund pronašao poseban način da ga uvjeri da krene u Njemačku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!