NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Brandt želi samo u jedan klub, City kvari planove Barci,...

Transfer glasine: Brandt želi samo u jedan klub, City kvari planove Barci, Sancho postavio uslov za pelazak u United

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Julian Brandt radije bi se preselio u Borussiju Dortmund nego što bi otišao u Premier ligu, izvještava Sky Sports. Tottenham i Liverpool su također zainteresirani za njemačkog veznjaka, koji bi željeli ostati u Bayer Leverkusenu ako klub završi u Ligi prvaka, a nije isključeno da i u slučaju Europa lige i narednu sezonu provede sa Apotekarima.

PRONAŠAO NOVI KLUB: Evo gdje će Yaya Toure nastaviti karijeru!

Antoine Griezmann još uvijek nije postigao dogovor sa Barcom a sada se i Manchester City našao među klubovima koji žele potpisati francusku zvijezdu, navodi Sport. Napadač ima otkupnu klauzulu od 200 milijuna eura, koja će 1. srpnja pasti na 120 milijuna eura, a City, Paris Saint-Germain i Bayern su također zainteresirani.

Bez nogometa Lige prvaka sljedeće sezone, nada Manchester Uniteda o potpisivanju Jadona Sancha propala je, tvrdi Independent. United je planirao ponuditi 100 milijuna funti kako bi doveo zvijezdu Borussie Dortmund, ali se igrač ne želi igrati u Europskoj ligu što bi bilo loše za njegov razvoj, te je rekako kako će potpisati za United isključivo ako uspiju obezbjediti plasman u LP uslijed moguće suspenzije Citya.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!