NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Celtic želi igrača Crvene Zvezde, United troši ogroman novac na...

Transfer glasine: Celtic želi igrača Crvene Zvezde, United troši ogroman novac na Brazilca, De Ligt donio odluku o nastavku karijere

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Celtic razmatra da pošalje ponudu za braniča Crvene Zvezde Srđana Babića kao alternativu za Tomasa Kalasa, navodi Daily Star. Kalas, koji je procijenjen na 5 milijuna funti, trenutno je na posudbi u Bristol Cityju, koji ga također želi dovesti u svoju ekipu. Ako Celtic ne dovede Kalasa, Babić se također nalazi visoko na njihovoj listi želja, iako bi se suočili s konkurencijom iz Besiktasa, Feyenoorda i Nicea.

ZIDANE SE VRATIO U REAL MADRID: Evo koliki će budžet imati na ljeto!

Philippe Coutinho je spreman napustiti Barcelonu a Manchester United je spreman dovesti Brazilsku zvijezdu natrag u Premier ligu, piše Sport. Kap koja je prelila čašu se desila protiv Rayo Vallecana kada je Coutinho izviždan, i dok bi povratak u Liverpool bio njegov idealan scenarij, iz kluba su poručili kako njegov povratak nije moguć.

Matthijs de Ligt odlučio je da se želi pridružiti Barceloni ovog ljeta, javlja Radio Catalunya. Rukovoditelji Ajaxa očekuju od njega da se odluči za Barcu, klubu u kojem će također biti i njegov sadašnji saigrač Frenkie de Jong. Barca, koja bi se u srijedu mogla pridružiti Ajaxu u četvrtfinalu Lige prvaka, učinit će sve što je potrebno da ga potpiše ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!