NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Chelsea i Everton u idućih par sati potpisuju velika pojačanja...

TRANSFER GLASINE: Chelsea i Everton u idućih par sati potpisuju velika pojačanja…

Kako pišu mediji iz Engleske, danas tokom dana Antonio Conte i Sam Allardyce dobit će velika pojačanja otprije dogovorena. Chelsea dovodi veznjaka iz Evertona – Rossa Barkleya, a Everton će nakon prodaje Barkleya finalizirati transfer Tosuna iz Besiktasa.

Ross Barkley koji je ovo ljeto skoro obukao dres Chelseaja, ali je u zadnjem trenutku transfer ipak propao večeras bi trebao biti finaliziran. Kako pišu mediji s otoka 24-ogodišnji prednji vezni igrač Evertona prelazi u redove Chelseaja za 15 milijuna funti. Iako je prije samo godinu dana Everton za njega tražio cifre od 50 milijuna eura sada nemaju tu privilegiju jer Ross nije produžio ugovor.

[su_bonus]

Barkleyu ugovor ističe krajem ove sezone i Everton je odlučio bolje uzeti i tih 15 milijuna funti nego da im Barkley na ljeto ode besplatno, također treba napomenuti kako on ove sezone ionako nije igrao. Chelsea bi osim Rossa prema riječima medija mogao dovesti i Vidala. Barkley, za razliku od Vidala, nije igrao ovosezonsku Ligu prvaka pa će biti pravo pojačanje pred utakmicu protiv Barcelone koja ih čeka idući mjesec.

Everton dovodi Tosuna

26-ogodišnji napadač Besiktasa koji ima sjajnu polusezonu iza sebe u crno-bijelom dresu turskog prvaka odlučio se za novi iskorak u svojoj karijeri, a to je prelazak u engleski Premiership. Everton čeka da se finalizira transfer Barkleya u Chelseaja pa će oni nakon toga kupiti Cenka Tosuna.

Po mnogima prodaja Tosuna se činila kao nelogičan potez turskog prvaka s obzirom da su imali impresivne performanse u grupnoj fazi Lige prvaka, a posebno jer idući mjesec igraju protiv Bayern Munchena. Pred tako bitan meč ostaju bez svog glavnog napadača.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Cenk Tosun već se pozdravio s navijačima Besiktasa i tako potvrdio medijske natpise kako odlazi u redove Evertona. Tosun je za Besiktas ove sezone zabio već 14 golova te podrijelio 3 asistencije, a njegov transfer u Everton prema medijskim natpisima bit će vrijedan između 25 i 30 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!