NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea ima alternativu ako Sarri dobije otkaz, napadač Genka na...

Transfer glasine: Chelsea ima alternativu ako Sarri dobije otkaz, napadač Genka na meti velikih klubova, Zidane od ljeta u Engleskoj

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Chelsea će na mjeto trenera postaviti Stevea Hollanda ako sljedeći tjedan otpuste Maurizia Sarrija, javlja The Telegraph. On je trenutno asistent u Engleskoj reprezentaciji a ovaj 48-godišnjak je bivši asistent i u ekipi Chelsea te smatra se najboljim izborom za klub do kraja sezone.

NAVIJAČI BARCE SAGLASNI: Evo kojeg napadača žele kao zamjenu za Luisa Suareza!

Prema Le10Sportu, Paris Saint-Germain već više od godinu dana traži Bruggeovog napadača Wesleyja. 22-godišnjak je na radaru nekoliko klubova diljem Europe nakon što je impresionirao u belgijskoj ligi, gdje je ove sezone postigao devet golova i upisao sedam asistencija. Monaco, Arsenal, Lazio i Borussia Dortmund samo su neki od ostalih klubova koji su povezani s transferom za Brazilca.

Zinedine Zidane dobit će 200 milijuna funti za transfere ako ga Chelsea imenuje za menadžera, izvještava The Sun. Iako su u petak Chelsea kažnjeni zabranom transfera u dv anaredna transfer roka, odlučili su se žaliti i na ljeto bi trebali bez problema kupovati. Unatoč zabrani, Zidane se još uvijek smatra da je zainteresiran za posao na Stamford Bridgeu, a Maurizio Sarri već je na rubu otkaza.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!