NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea krade nogometaša Unitedu, reprezentativac Kosova pred velikim transferom...

Transfer glasine: Chelsea krade nogometaša Unitedu, reprezentativac Kosova pred velikim transferom u Englesku, PSG kupuje sjajnog Belgijanca

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Chelsea odbio šansu

Chelsea je uvjeren da će veznjak Manchester Uniteda Angel Gomes doći u klub u besplatnom transferu, prenosi Mirror. 19-godišnjaku ugovor na Old Traffordu ističe sljedećeg mjeseca i odbio je ponudu vrijednu 30. 000 funti tjedno da produži ugovor s Crvenim vragovima. Gomes traži više mogućnosti za prvu momčad nakon što je ove sezone odradio samo šest seniorskih nastupa za United.

West Brom je spreman krenuti po napadača Fenerbahčea Vedata Muriqija ukoliko izbore promociju, prenosi Fanatik. Muriqi želi igrati u Premier ligi, a Baggiesi su trenutno jedan bod udaljeni od vrha tabelr, šest bodova ispred mjesta koje vodi u plej-of. Ako West Brom izbori promociju poslat će ponudu za Muriqija, kojeg Fenerbahče procjenjuje na 20 milijuna eura.

PSG je zainteresiran za transfer desnog beka Atalante Timothyja Castagnea, javlja Le10Sport. Dvadesetšestogodišnjak, kojem ugovor istječe 2021. godine, pokazao se svestranim izvođačem koji može igrati s obje strane terena i u ofanzivnoj ulozi. Castagne bi mogao biti zamjena za Belgijanca Thomasa Meuniera, koji bi ovog ljeta mogao napustiti PSG u besplatnom transferu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!