NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea kupuje u Francuskoj, tri velike zvijezde napuštaju Real, Barca...

Transfer glasine: Chelsea kupuje u Francuskoj, tri velike zvijezde napuštaju Real, Barca novog napadača pronašla u Bundesligi

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

novi ugovor za Luku Modrića

Chelsea planira obaviti dvostruku kupovinu u Francuskoj i to u ekipi Lillea, javlja Le10Sport. Plavci su zabilježili interes za 21-godišnjeg napadača Victora Osimhena, a razmatraju i pristup brazilskom braniču Gabrielu. Oba igrača igraju sjajno ove sezone i Lille će ih teško zadržati.

Nakon što su im smanjili plate za 70%: Odbor Barcelone smanjuje i dalje – još moraju pronaći 200 milijuna uštede!

Gareth Bale na čelu je popisa igrača koje će Real Madrid preko ljeta pokušati prodati, prenosi Sport. Bale je odavno na izlaznim vratima Santiago Bernabeua; ali imena Luke Modrića i Marcela na istoj listi za prodaju smatraju se kao veliko iznenađenje. U Realu stamtraju kako je najbolje riješiti se ova tri igrača i zaraditi nešto na njima s obzirom na njihove godine. James Rodriguez, Mariano, Brahim Diaz i Alvaro Odriozola također se nalaze na transfer listi.

Barcelona razmišlja o kupovini Tima Wernera kojeg vide kao “ozbiljnu alternativu” za Lautara Martineza, izvještava Mundo Deportivo. Zvijezda RB Leipziga svojim je nastupima u Bundesligi osvojila brojne fanove, a njegov transfer bi bio znatno jeftiniji s obzirom na naknadu koju Inter traži za Martineza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!