NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea odbio ponudu za Fabregasa, Uniteda i Milan žele igrača...

Transfer glasine: Chelsea odbio ponudu za Fabregasa, Uniteda i Milan žele igrača Leipziga, Mahrez napokon napušta Leicester

Transfer glasine: Chelsea odbio ponudu za Fabregasa, Uniteda i Milan žele igrača Leipziga, Mahrez napokon napušta Leicester! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Chelsea planira ponuditi Cesc Fabregasu novi ugovor kako bi ga zadržali na Stamford Bridgeu uprkos interesu Manchester Uniteda, navodi The Times. Jose Mourinho želi da pojača svoju sredinu terena, jer su Maruane Fellaini i Paul Pogba već duže vremena povrijeđeni, ostavljajući Morinha bez adekvatne zamjene za njih na sredini terena. Fabregas bi, međutim, bio spreman produžiti ugovor sa Plavcima, ali mora prihvatiti produženje jednogodišnje saradnje, s obzirom na politiku kluba koja igračima od 30 ili više godina ne nudi duže ugovore.

>> Drastična promjena: Nitko ne može vjerovati što je Neymar uradio sa svojom kosom

Manchester United se suočio s konkurencijom u vidu AC Milan u namjeri da dovedu defanzivca RB Leipziga Dayota Upamecana, javlja Calciomercato. 19-godišnjak je postao ključni igrač za ekipu Leipziga od dolaska u klub iz RB Salzburga za 10 milijuna eura u januaru 2017. Francuski tinejdžer ima četverogodišnji ugovor s klubom iz Bundeslige, što bi trebalo pomoći njihovoj namjeri da ga još neko vrijeme zadrže u klubu.

Marseille ozbiljno razmišlja o slanju ponude za Riyada Mahreza u januaru naredne godine, javlja Mundo Deportivo.
Alžirac je bio na pragu odlaska iz Leicester Citya ali su pregovori sa Romom propali jer se klubovi nisu mogli dogovoriti oko visine transfera. Sada, Marseille želi potpisati Mahreza, i nadaju se da će ga Leicester pustiti za 26,5 milijuna funti, koliko su oni spremni da ponude.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!