NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Chelsea poslao ponudu za nogometaša Juventusa, Barcelona prati napadača Citya,...

TRANSFER GLASINE: Chelsea poslao ponudu za nogometaša Juventusa, Barcelona prati napadača Citya, Ramsey bi mogao u Italiju

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Chelsea je poslao zvaničnu ponudu od 35 milijuna funti za Juventusovog braniča Daniela Ruganija, javlja Evening Standard. Novi trener Chelseaja Maurizio Sarri trenirao je Rugani tijekom njegove posudbe u Empoliju između  2013. i 2015. godine, a sada želi učiniti Italijanskog reprrezentativca prvim svojim potpisom u Chelseaju.

>> SLUŽBENO: Juventus potpisao igrača od 38 milijuna eura!

Barcelona ima interes za napadača Manchester Cityja Gabriela Jesusa, izvještava AS. Katalonci su u potrazi za još dva potpisivanja prije početka nove sezone, a Brazilski reprezentativac se nalazi na popisu želja nakon što je Antoine Griezmann odlučila ostati u Atleticu.

[su_bonus]

Lazio gleda na Arsenalovog veznjaka Aaron Ramsey kao zamjenu za Sergeja Milinkovića-Savića, javlja Corriere dello Sport. Ekipa iz Serie A sprema se izgubiti Milinković-Savić, koji bi mogao napustiti klub za veliki iznos i preći u Manchester United ili Real Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!