NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea pronašao zamjenu za Hazarda vrijednu 70 miliona eura, AC...

Transfer glasine: Chelsea pronašao zamjenu za Hazarda vrijednu 70 miliona eura, AC Milan kupuje dva Brazilca, dva vrhunska trenera kandidati za klupu Rome

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Chelsea će kako sada stvari stoje dopustiti Edenu Hazardu da se pridruži Realu na ljeto te će kao zamjenu dovesti zvijezdu Lillea Nicolasa Pepea, navodi Daily Mirror. Krilo iz Obale Bjelokosti želi napustiti Francusku ovo ljeto, a za njegov transfer će biti potrebno oko 70 milijuna funti. Bayern ga također želi vidjeti u svojim redovima.

Iz Barcelone poručuju: Razgovaraćemo sa Rakitićem!

AC Milan je održao razgovore s predstavnicima Barcelone zbog Malcoma i predstavnicima Chelseaja, zbog beka Emersona Palmierija, piše Calciomercato. Pregovori su tek započeli i smatraju se uvodnim pregovorima jer još uvijek ništa nije dogovoreno ali je na dobrom putu da bude. Vjeruje se da je Malcom vrijedan 50 milijuna eura, dok bi Emerson koštao oko 25 milijuna eura.

Maurizio Sarri i Antonio Conte glavni su kandidati koji bi trebali preuzeti klupu Rome ovo ljeto. Talijanska ekipa traži novog menadžera, a Corriere dello Sport tvrdi da je Sarri najbolji izbor ako na kraju sezone dobije otkaz u Chelseaju, dok se Conte smatra rezrevnom opcijom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!