NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea vodi u trci za reprezentativca Engleske, Berbatov predložio novog...

Transfer glasine: Chelsea vodi u trci za reprezentativca Engleske, Berbatov predložio novog napadača za United, Dortmund će teško zadržati Sancha

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

JADON SANCHO OTKRIVA

Iako je ostalo još mnogo vremena do početka transferroka, u Chelseaju su uvjereni da mogu dovesti lijevog beka Leicester Cityja, Ben Chilwella. Chilwell je također bio meta Manchester Cityja, ali smatra se da prvaci Premier lige nisu spremni trošiti veliki novac na igrače u januaru. Kao rezultat toga, Chelsea je siguran da će ga moći dovesti, možda već u januaru, ako im se ukine zabrana transfera, piše Daily Mail.

USKORO SE VRAĆA: Jose Mourinho odbio ponudu Lyona jer već zna koji će klub voditi!

Bivši napadač Manchester Uniteda Dimitar Berbatov podupro je navodnu potjeru kluba za Mariom Mandžukićem. Berbatov vjeruje da bi se njegov provjereni kvalitet i iskustvo mogli pokazati ključnim za ekipu Olea Gunnara Solskjaera, koja će vrlo vjerovatno učiniti sve da u januaru dovede napadača Juventusa.

Borussia Dortmund suočena je s teškom borbom zadržavanja engleske zvijezde Jadona Sancha, što je priznao i Jorg Heinrich. U razgovoru za Omnisport, pomoćni trener kluba priznao je da je ogromna ponuda možda dovoljna da na kraju promjeni mišljenje kako igrača tako i samog kluba. “Neće ga biti lako zadržati u Dortmundu”, rekao je Heinrich. United i Bayern se spominju kao potencijalni kupci.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!