NaslovnicaVijestiTransfer glasine: City i United vode veliku borbu, Raul Jimenez donio odluku,...

Transfer glasine: City i United vode veliku borbu, Raul Jimenez donio odluku, Inter pravi spektakularan transfer iz Milana

Prvenstva u najjačim ligama igraju se punom parom u vrijeme kada su obično transfer glasine bile u centru pažnje. Nijemci već privode prvenstvo kraju, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige tek zahuktavaju. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Zvijezda Manchester Uniteda

Manchester United i Manchester City spremni voditi veliku borbu za treansfere Milana Skriniara i Kalidoua Koulibalyja – prenosi The Independent. City vjerojatno neće dobiti Skriniara ako ne ponudi Sergio Aguera Interu kao dio bilo kojeg dogovora, te su se sada okrenuli defanzivcu Napolija Koulibalyju. United je, u međuvremenu, već dugo zainteresiran za oba igrača, a Ole Gunnar Solskjaer ovog ljeta mora pronaći idealnog partnera za Harryja Maguirea.

Zvijezda Wolvesa, Raul Jimenez odlučio je da se pridruži Manchester Unitedu i odbije ponudu Juventusa, otkrio je u razgovoru za ESPN, selektor Meksika Gerardo Martino. Jimenez je ove sezone postigao 24 gola u svim natjecanjima za Wolvese, uključujući 15 u Premier ligi i bio bi odlično pojačanje za United koji u ekipi nema klasičnu “devetku”.

Inter nastavlja borbu za veznjakom AC Milana Franckom Kessiejem, unatoč tome što Milan ne želi da proda igrača velikom rivalu. Gianluca Di Marzio prenosi kako Inter i dalje želi da dovede ovog veznog igrača, ali Milan je već odbio ponudu poslanu ranije ove godine. Kessie je upisao jedan gol i jednu asistenciju u 27 nastupa za Milan ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!