NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: City kupuje zvijezdu Juventusa, Kante napušta Chelsea, Arsenal pronašao defanzivca...

TRANSFER GLASINE: City kupuje zvijezdu Juventusa, Kante napušta Chelsea, Arsenal pronašao defanzivca u Italiji

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Manchester City spreman je poslati ponudu od 100 milijuna eura Juventusu u pokušaju da potpiše brazilsku zvijezdu Douglas Costa, javlja Premium Sport HD. Čovjek koji je nedavno i zvanično potpisao za Juve za 40 milijuna eura, a momčad Premier lige vjeruje da će ponuda od 100 miliona biti dovoljan mamac za 27-godišnjaka u Manchester.

[su_live_koeficijenti]

Thomas Tuchel želi u Paris Saint-Germain potpisati veznjaka Chelseaja, N’Golo Kantea, objavljuje The Sun. Francuski agent, Karim Douis, navodno se sastao s PSG-ovim športskim direktorom, gdje njih dvojica pokušavaju dogovoriti lične uvjete koje bi zadovoljile prelazak Kantea u Ligu 1.

>> MEGA MOMČAD: Mourinho pripremio 250 milijuna za 3 zvijezde!

Arsenal drži pomno prati razvoj situacije oko Daniela Ruganija defanzivca Juventusa i mogao bi ovog ljeta za njega poslati ponudu od 40 milijuna eura, navodi Calciomercato. 23-godišnji branitelj suočava se s neizvjesnom budućnošću nakon što je dobija vrlo malo prostora za igru i vjerovatno će mu biti dopušteno da ode u Premier ligu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!