NaslovnicaVijestiTransfer glasine: City za igrača Milana nudi 50 miliona eura, još jedan...

Transfer glasine: City za igrača Milana nudi 50 miliona eura, još jedan velikan odbio Coutinha, Inter doveo desnog beka

Prvenstva u najjačim ligama trebaju da se nastave svaki čas. Nijemci već igraju punom parom, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige vraćaju u narednom mjesecu. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Veznjak AC Milana Ismael Bennacer privukao je pažnju menadžera Manchester Citya Pepa Guardiole, javlja RMC Sport. Španjolski menadžer osobno je razgovarao s Bennacerom o preseljenju na Etihad a za Alžirca postoji još interes i Paris-Saint Germaina. Bennacer navodno ima klauzulu o otkupu od 50 milijuna eura i želi obećanje da će igrati u novom klubu prije nego što napravi iskorak u karijeri.

Liverpool dovodi zvijezdu Barcelone na posudu!

Barcini zahtjevi su ipak previsoki. Coutinho nije popularan kao nekeda! – Tottenham neće ni pokušati da potpiše Philippa Coutinhačak ni na posudbu, tvrdi Mundo Deportivo. Jose Mourinho smatra da Barcelona previše traži za Brazilca, a njegov dolazak mogao bi izazvati probleme s plaćama u klubu. Tako je sudbina Coutinha neizvjesna a najrealniji je povratak u Barcu i ostanak tamo.

Tinejdžer Panathinaikosa Giorgios Vagiannidis potpisao je četverogodišnji ugovor s Interom, tvrdi Gianluca Di Marzio. Desni bek koštao je samo 400.000 eura, a očekuje se da će se pridružiti Interu na kraju sezone. Vagiannidis je jedan od najvećih Grčkih talenata a Inter je iskoristio trenutnu krizu i dove ga za “sitiniš”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!