NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Coutinho na meti tri kluba, Tottenham lovi igrača PSV-a, Lukaku...

Transfer glasine: Coutinho na meti tri kluba, Tottenham lovi igrača PSV-a, Lukaku može napustiti United

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Veznjaka Barvelone Coutinha traži veliki broj klubova diljem Europe, jer se španjolski divovi pripremaju da ga prodaju ovo ljeto zbog loših predstava. Mundo Deportivo tvrdi kako Brazilca žele i Chelsea i Manchester United, a PSG je također zainteresiran za njegovo potpisivanje s obzirom da se govori o odlasku Neymara.

Ovo su najbogatiji nogometni klubovi u Europi!

Tottenham vodi u utrci za potpis Stevena Bergwijna, nogometaša PSV-a, izvještava Sky Sports News. Bergwijn je impresionirao menadžera Spursa Mauricia Pochettina kada su se ove dvije momčadi suočile u susretu Lige prvaka. Manchester Untied je također zainteresirani za 21-godišnjaka, koji bi mogao koštati i do 35 milijuna funti.

Dužnosnici Manchester Uniteda poručili su napadaču Romelu Lukakuu da je slobodan napustiti klub, piše The Sun. Čelni ljudi Uniteda jasno su stavili do znanja da će dopustiti Lukakuu da se pridruži Interu ako bi ekipe iz Serie A ponudila više od 75 milijuna funti koje je United platio za njegove usluge prije dvije godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!