NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Coutinho se vraća u Englesku, Real odbio veliku ponudu PSG-a,...

Transfer glasine: Coutinho se vraća u Englesku, Real odbio veliku ponudu PSG-a, Roma će od naredne sezone biti znatno slabija

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Plejmejker Barcelone Philippe Coutinho vrlo je blizu prelasku u Chelsea, javlja Sport. Coutinho je trenutno na posudbi u Bayernu, ali ne očekuje se da će šampioni Bundeslige iskoristiti opciju otkupa ugovora Brazilca. Bivša zvijezda Liverpoola tako se sprema na povratak u Englesku, a u Chelseaju se nadaju da će spustiti cijenu od 90 miliona eura koju Barca zahtijeva.

Korona prekinula transfer snova: Pandemija zaustavila pregovore sa igračem koji bi izazvao euforiju u Valenciji

PSG nije uspio s pokušajem potpisivanja Karima Benzeme iz Real Madrida prošle godine, tvrdi Le10Sport. Benzemi ugovor sa Realom važi do 2021. godine, a nedavno je promijenio agenta te je PSG pokušao to iskoristiti i vratiti Benzemu u Francusku. No 32-godišnjak je i dalje ključni član momčadi na Bernabeuu i od tada je čak i potpisao produžetak s Realom do 2022. godine.

Everton je vrlo blizu kupovine Cengiz Undera iz Rome – javlja Calcio Mercato. Karamele predvode utrku za 22-godišnjeg veznog igrača ispred Seville, a za njegove usluge će platiti nešto manje od 40 milijuna eura. Everton bi čak mogao razmotriti uključivanje Moisea Keana u bilo koji mogući dogovor kako bi se Under doveo na Goodison Park.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!