NaslovnicaVijestiTransfer glasine: De Gea na izlaznim vratima kluba, City započeo pregovore sa...

Transfer glasine: De Gea na izlaznim vratima kluba, City započeo pregovore sa De Bruyneom i Sterlingom, Real i Bayern žele veznjaka iz Serie A

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Zvijezda Manchester Uniteda

Dugogodišnji fanovi Davida de Gea ekipa Real Madrida spremna je još jednom pokušati dovesti golmana Manchester Uniteda, javlja The Sun. Golamn iza sebe ima vrlo tešku sezonu na Old Traffordu, često je na udaru kritika ali su Los Blancosi još uvijek spremni ponuditi 70 milijuna funti za njega.

(VIDEO) Zvijezda Monaca dobila šest mjeseci zabrane igranja nogometa zbog guranja suca!

Manchester City će pokušati otovoriti pregovore s Raheemom Sterlingom i Kevinom De Bruyneom oko novog ugovora, javlja Daily Mail. Zbog suspenzije iz Lige prvaka pitanje je da li će ovaj dvojac željeti da ostane u klubu dok su u Cityu željni vezati  ova dva asa sa dugoročnim ugovorom.

Real Madrid spreman je poslati ponudu za veznjaka Napolija Fabiana Ruiza, javlja Mundo Deportivo. Španjolci će ponuditi oko 80 milijuna eura za igrača kojeg u svojoj ekipi želi i Hansi Flick, vjerovatno budući trener ove ekipe. On Ruiza planira upariti sa još jednim Španjolcem, Thiagom, dok bi ispred njih mogao igrai Kai Havertz.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!