NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Dortmund dovodi veliko pojačanje, Choupo-Moting pravi šokantan transfer, Rafinha napustio...

TRANSFER GLASINE: Dortmund dovodi veliko pojačanje, Choupo-Moting pravi šokantan transfer, Rafinha napustio Barcelonu

U Engleskoj i u Italiji je već završen, ali u istalim najjačim ligama u Evropi još uvijek se kupuje. Još nekoliko dana klubovi će imati priliku da pojačaju svoje redove i popune eventualne praznine koje su nastale uslijed odlazka nekog igrača. Deset dana je pred nama i deset dana vrmena da se desi još neki spektakularni transfer, što je teško za očekivati s obzirom da najveći potrošači, Englezi, više ne mogu kupovati.

Agent  zvijezde Celtica Moussa Dembelea nalazi se u Njemačkoj gdje je u razgovorima s ekipom Borussie Dortmunda oko transfera njegovog štićenika, javljale10sport. Lyon i Marseille su i dalje u utrci za njegov potpis ali izgleda kako će Dortmund nakon Ousmanea imati još jednog Dembelea u ekipi.

>> LORIS KARIUS PRIZNAO: Evo što mu je Jurgen Klopp rekao prije nego što je napustio Liverpool!

Eric Maxim Choupo-Moting na pragu je šokantnog transfera u velikana iz Francuske Paris Saint-Germain, javlja The Sun. Napadač se pridružio Stokeu prije samo 12 mjeseci, ali Pottersi žele da se riješe njegove velike plate od od 60.000 £ tjedno, a transfer u Pariz sada je navodno vrlo blizu realizacije.

[su_bet365_app]

Barcelonin napadač Rafinha na pragu je da se pridruži Real Betisu na jednogodišnju posudbu, izvještava Sport. Blaugrana se nadala da će na kraju posudbe u ugovor uključiti obveznu opciju kupnje, ali Betis nije želio platiti 20 milijuna eura koliko potražuje Barcelona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!