NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Dortmund kupuje nogometaša Barcelone, Real želi reprezentativca Njemačke, Pogba na...

TRANSFER GLASINE: Dortmund kupuje nogometaša Barcelone, Real želi reprezentativca Njemačke, Pogba na zimu napušta United

U Engleskoj je već završen, ali u istalim najjačim ligama u Evropi još uvijek se kupuje. Desetak dana klubovi će imati priliku da pojačaju svoje redove i popune eventualne praznine koje su nastale uslijed odlazka nekog igrača. Deset dana je pred nama i deset dana vrmena da se desi još neki spektakularni transfer, što je teško za očekivati s obzirom da najveći potrošači, Englezi, više ne mogu kupovati.

Barcelonin napadač Paco Alcacer postao je glavna želja Borussie Dortmund do kraja prelaznog roka, javlja L’Equipe. Španjolski napadač nema više mjesto u ekipi Barce i mogla bi se preseliti u Njemačku, gdje BVB očajnički želi u ekipu dovesti napadača.

>> STIGAO ODGOVOR: Real Madrid će morati platiti čak 120 miliona eura za zvijezdu La Lige!

Real Madrid ćepričekati do posljednje minute u prelaznom roku kako bi potpisali Julian Weigla iz Borussie Dortmund, priopćio je Don Balon. Weigl koji je nazvan ‘novi Sergio Busquets’, neće biti prodan za manje od 75 milijuna eura koliko za njega traži BVB.

[su_cashout]

Barcelona će biti strpljiv što se tiče potpisivanja Paula Pogbe i mogli bi čekati do siječnja kako bi ga doveli, priopćio je Don Balon. Katalonci su 90% sigurni da ga neće potpisati prije kraja ljetnog transfer roka, ali su spremni pričekati da vide kako se događaji na Old Traffordu odvijaju prije nego što krenu po njega na zimu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!