NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Dortmund odredio cijenu za Pulišića, Luis Enrique postavio uslov Chelseaju,...

Transfer glasine: Dortmund odredio cijenu za Pulišića, Luis Enrique postavio uslov Chelseaju, Joachim Loew slaže ekipu Reala za narednu sezonu

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke od najzanimljivijih transfer glasina.

Transfer glasine

Borussia Dortmund postavio je cijenu za američkog veznjaka Pulšića od 100 milijuna eura, javlja Sport1. 19-godišnji krilni igrač privukao je pozornost od čelnika Liverpoola, Manchester Uniteda i Bayern Munchena, te bi ovog ljeta igrač vrlo vjerovatno mogao napustiti Signal Iduna park. Dortmund, međutim, namjerava ponuditi Pulišiću bolje uvijete u ugovoru kako bi ga uvjerio na ostanak.

>> Liverpool spreman platiti 150 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida, ali on želi samo u Chelsea!

Bivši menadžer Barcelone Luis Enrique izjavio je kako će preuzeti Chelsea ukoliko mu omoguće potpis Marco Asensia, javlja Don Balon. Conte je na rubu otkaza, a Luis Enrique je glavni kandidat za mjesto trenera na Stamford Bridgeu. Španjolac je rekao čelnicima Plavaca da dovedu veznjaka Real Madrida je bi on bio od vitalne važnosti za njih u narednoj sezoni.

[su_bonus]

Joachim Low izjavio je za medije da u Real Madridu želi vidjeti četiri igrača za koje bi potpisao ako preuzme trenersku palicu od Zinedine Zidanea, javlja Don Balon. Low se smatra jednim od favorita za Zidaneovo mjesto ako se sezona Real Madrida završi bez trofeja, a u lubu bi želio vidjeti Bayernovog braniča Davida Alabu, veznjaka Borussije Dortmund Julian Weigla, PSG-ovog veznjaka Julian Draxlera i napadač Tottenhama Harry Kanea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!