NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Duo Benfice sa ogroman novac seli u Englesku, Zidane želi...

Transfer glasine: Duo Benfice sa ogroman novac seli u Englesku, Zidane želi igrača Liverpoola, zvijezda Uniteda izrazila želju da napusti klub

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Manchester United je poslao skaute kako bi pratili duo Benfice Joao Felixa i Rubena Diasa, piše Record. Felix je već dovoen u vezu s Wolvesima i Liverpoolom posljednjih tjedana, a navodno ima klauzulu o otkupu od 120 milijuna eura, dok je mogućnost otkupa u Diasovom ugovoru 60 milijuna eura.

KLADIONIČARI OPREZ: Liverpool dobio dobre vijesti pred utakmicu sa Bayernom!

Napadač Liverpoola Sadio Mane je među onima koje Zinedine Zidane želi dodati svojoj momčadi Real Madrida, tvrdi Daily Mail. Francuz se vraća na Santiago Bernabeu i nastoji se upustiti u potrošnju novca kako bi opet sastavio ekipu koja je sposobna jurišati na sve trofeje.

Alexis Sanchez je toliko očajan te je zatražio odlazak iz Manchester Uniteda i spreman je prihvatiti nižu plaću kako bi se transfer ostvario. The Daily Star izvještava da bi se Čileancu mogla ponuditi određena isplata od kluba sa Old Trafford kako bi smanjili troškove u vezi njega za budućnost a novi poslodavac bi mogao proći sa dosta nižom platom.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!