NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Dva velika kluba žele Davida Silvu, evropski velikani u borbi...

Transfer glasine: Dva velika kluba žele Davida Silvu, evropski velikani u borbi za napadača Basela, United pronašao zamjenu za De Geu

Transfer glasine: Dva velika kluba žele Davida Silvu, evropski velikani u borbi za napadača Basela, United pronašao zamjenu za De Geu! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Liverpool i Inter Milan zainteresirani su za potpisivanje zvijezde Manchester Cityja David Silva, javlja The Sun. 31-godišnjak je obavio razgovor s Cityem o produženju trenutnog ugovora, koji istječe 2019. godine. To su ostali klubovi okarakterisali kao priliku i krenuli na lov na Davida Silvu. Međutim, ekipa Pepa Guardiole mogla bi odbiti Liverpool, koji navodno vidi Silvu kao alternativu Adamu Lallani, kao i giganta iz Serije A.

[su_bet365_100_bonus]

Juventus se pridružio Manchester Unitedu i Real Madridu,u borbi za Baselovog napadača Dimitrija Oberlina, izvještava Calcio Mercato.
Oberlin je na posudbi u Baselu iz RB Leipziga, a Kamerunski reprezentativac je ove sezone postigao tri gola u Ligi prvaka.
Meč protiv Uniteda u septembru koji su izgubili sa 3-0 na Old Traffordu, 20-godišnjak je presjedio na klupi, a skauti Juventusa, Uniteda i Reala u narednim utakmicama ostali su oduševljeni partijama koje je pružio ovaj Kamerunac.

>> Povratak Super Marija: Nakon postizanja pobjedničkog gola uslijedio je crveni karton

Jose Mourinho je stupio u kontakt s Gianluigijem Donnarummom te mu rekao kako bi on mogao biti golman koji bi zamijenio David de Gea u Manchester Unitedu, tvrdi Don Balon. De Gea navodno želi napustiti Old Trafford sljedećeg ljeta nakon sedam godina provedenih u Manchesteru a Paris Saint-Germain je pretekao Real Madrid u utrci za potpisivanjem Španjolca. Transfer bi trebao biti vrijedan oko 70 milijuna eura. Mourinho je suočen s gubitkom De Gee na kraju sezone, s toga Unitedov šef želi da Milanov tinejdžer Donnarumma postane novi broj jedan kluba sa Old Trafforda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!