NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Dva velikana nastavljaju borbu za Kanea, Neymar priprema veliki transfer,...

Transfer glasine: Dva velikana nastavljaju borbu za Kanea, Neymar priprema veliki transfer, još jedan talenat napušta United?

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

NEYMAR I DALJE

Manchester United povukao je svoj interes za Harryja Kanea, ostavljajući Manchester City i Real Madrid kao favorite za potpis napadača, tvrdi Express. Crveni đavoli bili su zainteresirani za Kanea zbog njegovog nezadovoljstva u ekipi Tottenhama, sad su odustali iz ove trke jer Tottenham svoju zvijezdu neće pustiti ispod 150 miliona funti.

Legendarni Dario Hubner otkrio kako je “švercovao” alkohol Gaddafijevom sinu

Neymar priprema temelje kako bi ovo ljeto zamijenio Paris za Barcelonu, prenosi Sport. Francuski klub ne bi mogao učiniti puno ukoliko Brazilac odluči da odte, a Barca je spremna platiti nešto manji iznos od onog kada je prije dvije godine postao najskuplji nogometaš na svijetu nakon dolaska na Park prinčeva.

Timothy Fosu-Mensah još uvijek ne zna hoće li sljedeće sezone biti igrač Manchester Uniteda, prenosi Mirror. United ima mogućnost produljiti ugovor nakon njegovog isteka u junu 2020. ali pandemija koronavirusa promjenila je mnoge planove, i čini se kako bi još jedna talentovan igrač mogaonapustiti Manchester ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!