NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Edin Džeko se vraća u Premier ligu, PSG dovodi vrhunskog...

Transfer glasine: Edin Džeko se vraća u Premier ligu, PSG dovodi vrhunskog golmana, Valencia karijeru nastavlja u Njemačkoj ili Turskoj

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Edin Džeko je izjavio kako je spreman za povratak u Premier ligu te da niko ne zna šta budućnost nosi sa sobom. Bivši golgeter Manchester Citya je bio vrlo blizu prelaska u Chelsea u siječnju, ali je ipak odlučio ostati u Romi gdj eima status najveće zvijezde.

>> GUARDIOLA OTKRIO: Evo koja tri kluba imaju veće šanse da osvoje Ligu prvaka ove sezone ispred Cityja!

Paris Saint-Germain pomno prati razvoj situacije oko produženja ugovora Davida de Gee, prenosi Daily Mail. Španjolska zvijezda neće žuriti oko potpisa novog ugovora s Manchester Unitedom jer želi da vidi kako će se razviti situacija oko položaja Josea Mourinha. De Gei ugovor ističe naredno ljeto a United ima opciju da ga aprosuži za još 12 mjeseci.

[su_bonus]

Antonio Valencia mogao bi napustiti Manchester United i preseliti se u Njemačku ili Tursku. Ekvadorcu ugovor ističe u julu 2019. godine a klub će vjerovatno iskoristiti opciju produženja ugovora za 12 mjeseci kako ne bi napustio klub bez odštete.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!